Vierfiets met picknick van Lunch & Borrel Amersfoort

De afgelopen jaren bieden wij in samenwerking vierfiets en tandem picknicks aan. Helaas is de fietsverhuur deze zomer gesloten. Zodra de fietsverhuur weer open is, laten we het weten op deze pagina!

Zin om er lekker op uit te gaan? Pak dan een vierfiets of tandem, haal een picknick op en volg een prachtige route. Een vierfiets is ideaal, omdat je de hele weg gezellig samen rijdt. Echte quality time terwijl je iets actiefs doet, geniet van buitenlucht, natuur en een toplunch. Als je het ons vraagt de perfecte combinatie.

Keuze uit 2 routes

Route Valleikanaal:

Picknicken in den Treek - Lunch & Borrel Amersfoort en Vierfiets

Tijdens deze rondrit komt u langs het Valleikanaal tussen Amersfoort en Leusden waarna u door Den Treek weer terug fietst. De fietstocht voert u ook langs een stukje van de oude Grebbelinie. De uitgebreide route krijgen jullie bij het ophalen van de fiets(en). Onderweg halen jullie bij Lunch & Borrel de picknicktassen op. Tijdens de rit zijn er een hoop leuke plekjes om lekker te gaan picknicken.

Rondje den Treek:

Het is heerlijk fietsen in de bossen rond van Landgoed Den Treek. Tijdens deze rondrit komt u langs het landgoed, over mooie landweggetjes en vind je genoeg mooie plekken om de picknick van Lunch & Borrel te nuttigen.

Meer info over de vierfiets en de mogelijkheden? Kijk dan vooral even op vierfiets.nl.

Picknick

Vierfiets Amersfoort - Met picknick van Lunch & BorrelIets nadat de fietstocht is begonnen, komen jullie via Muurhuizen aan bij Lunch & Borrel. Hier kunnen jullie de picknickmanden ophalen. Tevens een goed moment om nog even naar het toilet te gaan voordat jullie de tocht vervolgen. De lunch picknick manden worden per persoon gevuld met:

  • 2 luxe belegde minibroodjes
  • soep van de dag
  • een warme snack
  • fruitsalade
  • gebakje
  • jus d’orange

Liever een borrel picknick? Kies dan voor het volgende:

  • twee kleine flesjes prosecco of 4 flesjes bier, of 1 fles wijn
  • een borrelpakketje bestaande uit: kaas- en charcuterie plankjes, broodplankje, smeer en dip, nootjes, olijven en kipspiesjes

Dieetwensen kunnen bij het reserveren worden doorgegeven. Voor jonge kinderen passen wij de inhoud van de mand naar wens aan.

Prijzen

De prijzen zijn per persoon op basis van een groep van 4 personen voor de vierfiets, en op basis van 2 personen voor de tandem. Er zijn meerdere fietsen te huur. De grootte van de groep hoeft dus niet per se een veelvoud van 4 te zijn. Reserveren kan via info@lunchenborrel.com, neem bij vragen telefonisch contact op via 0648488268

Vierfiets (prijs p.p. o.b.v. 4 personen)

4-uurs arrangement: € 32,50 p.p.
8-uurs arrangement: € 37,50 p.p.

Tandem (prijs p.p. o.b.v. 2 personen)

Dag arrangement: € 27,50 p.p.