#retailrestaurant - Lunch & Borrel Amersfoort bij Beer en Schaap

Toe aan een welverdiende pauze tijdens het winkelen? Bij Beer en Schaap in het Mondriaankwartier schuif je aan voor een lekkere kop koffie, lunch of een borrel. Via de QR-code bestel je iets lekkers en Lunch & Borrel komt bezorgen.

‘Uit lunchen’ zonder de regels te overtreden!

#retailrestaurant is niet bedoeld als protestactie, maar een manier om samen te ondernemen en voor gezelligheid te zorgen zonder de regels te overtreden. De retail winkels zetten enkel een tafel neer in hun winkel en staan toe dat hun klanten daar neerstrijken & iets lekkers bestellen bij Lunch & Borrel.

Of je nu zin hebt een goede cappuccino, een verwarmende soep of toe bent aan een borreltje met snacks, in het Mondriaankwartier kun je terecht. Bestel online via de QR-code, betaal direct of achteraf bij Lunch & Borrel en je bestelling wordt aan tafel gebracht. Gewoon in glazen en op borden. Hoge nood na je lunch of borrel? Dan mag je gewoon gebruik maken van het toilet in Lunch & Borrel.

Lunch & Borrel is open voor afhalen en bezorgen en besloot de handen ineen te slaan met Beer & Schaap in het Mondriaankwartier. Onder de noemer #retailrestaurant laten de ondernemers zien dat samenwerken je verder brengt.

Hoe werkt het?

  1. Neem plaats aan tafel
  2. Scan de QR-code met je mobiel.
  3. Selecteer je drinken en klik op toevoegen. Selecteer wat je wilt eten en klik op toevoegen.
  4. Klaar met bestellen? Klik rechts onder op het belletje.
  5. Controleer je bestelling en klik op ‘bestelling plaatsen’.
  6. Je bestelling wordt bezorgd aan tafel.

Ben jij een horecaondernemer en wil je dit ook doen?

Ben jij horeca-ondernemer en sta je op goede voet met je retailburen? Het lijkt Lunch & Borrel te gek als je het concept overneemt. Klik hier om de toolkit te bekijken zodat jullie morgen al kunnen beginnen. Of straks 😉

Toolkit bekijken