Picknickpakket mét picknicktafel!

Bij een picknick krijg je een opklapbare picknicktafel en een lekkere warme deken. Zo kun je zelf op een rustige plek overal in de binnenstad gaan zitten om te genieten van een lekkere lunch, borrel of diner.

Compleet ontbijt

Yoghurt met granola, broodjes met luxe beleg, eitje, fruit en zoetigheid

€14,50

Complete lunch

Soep, minibroodjes met luxe beleg, snacks, fruit en een toetje

€14,50

Complete borrel

Luxe borrelplank inclusief drank naar keuze (prijs per persoon, te bestellen per 2 personen)

€15,00

Compleet diner

Diner met een tafel vol kleine gerechtjes in de binnenstad van Amersfoort. Laat je verrassen door onze chef.

€25,00

 

(de picknick is natuurlijk verder aan te vullen met eten en drinken dat op het menu van Lunch & Borrel te vinden is. Ook zitten er wegwerpglazen, borden en bestek in de mand zodat het écht een comfortabele picknick wordt)

Bij de picknick krijg je een mand met alles wat je nodig hebt en een opklapbare picknicktafel in bruikleen. Zoek dus een lekker rustig plekje op en geniet!

 

Bestellen kan telefonisch via 0648488268 of online via Amuse menu, waarna je de picknick kunt afhalen op de Mooierstraat.

 

 

Picknick met picknicktafel - Lunch & Borrel Amersfoort

Persbericht

Lunch & Borrel zorgt voor ideale picknick mét picknicktafel!

Door de coronacrisis moeten we alles net even wat anders doen dan normaal. Ook in de horeca is dat duidelijk: restaurants en cafés kunnen alleen bezorgen en afhalen. Lunch & Borrel maakt dat vanaf deze week net wat leuker: bestel je een picknickpakket, dan krijg je er een picknicktafel bij te leen.

Het idee komt van eigenaresse Nina den Haan. Veel mensen kwamen eten afhalen om op een andere plek in de stad op te eten – alsnog dichtbij elkaar. “Ik zag de Vismarkt vol zitten met mensen die bij mij eten hadden afgehaald. Dat vind ik niet verantwoord, men zat alsnog op een kluitje”, vertelt ze. “Daarom krijg je bij een picknickpakket nu een opklapbare picknicktafel. Zo kun je zelf op een rustige plek vlakbij de binnenstad gaan zitten om te genieten van een lekkere lunch, borrel of diner.”

Makkelijk en comfortabel

De opklapbare picknicktafels zijn makkelijk mee te nemen. Je krijgt ‘m mee als je een picknickpakket bestelt. In het pakket – dat je meekrijgt in een koeltas – zit een warme drank of ijskoffie naar keuze, een glas verse sap, broodjes met luxe beleg, een soepje en zoetigheid. Geheel in Lunch & Borrel-stijl: de broodjes zijn klein en je kunt ze zelf beleggen. De picknick is natuurlijk verder aan te vullen met eten en drinken dat op het menu van Lunch & Borrel te vinden is. Ook zitten er wegwerpglazen, borden en bestek in de mand zodat het écht een comfortabele picknick wordt.

Om het veilig te houden, zijn er wel een aantal spelregels. Zo wordt er per huishouden één set meegegeven. Voor de tas en de tafel betalen gasten 50 euro borg, die ook met pin voldaan en teruggeboekt kan worden. Cash is dus niet nodig. Daarnaast vraagt Lunch & Borrel zelf verantwoordelijk om te gaan met de plek waar wordt gepicknickt, bijvoorbeeld niet in het groen van de gemeente. Om het makkelijk te maken, krijgen gasten een kaart met mooie plekjes in Amersfoort mee. Op deze kaart vind je ook de plekken waar de Amersfoortse Gidsen een digitale rondleiding geven, Q-tours. Zo kun je naast picknicken ook de stad nog beter leren kennen.

Over Lunch & Borrel

Lunch & Borrel is een café in het hartje van Amersfoort. Normaliter is de zaak elke dag vanaf 11 uur geopend voor kleine broodjes, soep, borrelhapjes, diner, bier of wijn of natuurlijk een goede koffie. Nina den Haan begon het concept in 2017 en het is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Amersfoort. Tijdens de coronacrisis is Lunch & Borrel geopend voor bezorgen en afhalen op maandag tot en met zondag.