Via Lunch & Borrel Amersfoort kun je per twee personen een kano huren om vervolgens via de grachten de binnenstad van Amersfoort vanuit een heel andere kant te bekijken. Met de kano kom je op plekken en zie je dingen, die je niet ziet wanneer je wandelt of fietst. Je start je kanotocht vanaf Park Randenbroek. Hier krijg je jouw kano, uitrusting, opvouwbare picknicktafel en route. De tocht duurt zo’n 3 uur. Ongeveer 20-30 minuten na de start, staat Lunch & Borrel voor je klaar aan de Korte Gracht. Hier wordt een tas met allemaal lekkere hapjes in je kano getakeld. Ook zit er een gebakje en een verse jus ‘d Orange in. Iets verderop bij de Monnikendam vind je een aanlegsteiger. Hier kun je de picknicktafel opzetten en genieten van de heerlijk uitgebreide lunch. Daarna ben je weer helemaal opgeladen om de tocht te vervolgen.

Kijk voor meer informatie over de kano’s en de routes op de website van Kantje Boord Verhuur

Reserveren kan via Lunch & Borrel:
mail (info@lunchenborrel.com) of bel (06 48 48 82 68)

Dit arrangement is te boeken van donderdag t/m zondag van 24 juni t/m 30 september. Voor groepen vanaf 15 personen kan het in overleg ook op maandag, dinsdag en woensdag.

Wil je dit arrangement cadeau doen? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar info@lunchenborrel.com. Bekijk hier een voorbeeld van de cadeaubon.

Tarieven (per 2 personen):

  • 3-uur kano arrangement: € 75,-
  • Dagarrangement: € 95,-