Nina

Geboren en getogen Zeeuwse maar inmiddels trotse Amersfoortse. Ik ben de eigenaar van Lunch & Borrel Amersfoort. Ik heb topsport judo gedaan, een dansacademie gevolgd en SPW gestudeerd maar doorlopend (o.a. als freelancer) in veel verschillende horecabedrijven gewerkt. Ik kwam erachter dat mijn hart absoluut in de horeca lag en ik snakte naar een eigen bedrijf waarin ik mijn dromen waar kon maken. Een belangrijke reden daarvoor was dat ik vond dat het er in de horeca, achter de schermen, allemaal wel wat aardiger en eerlijker aan toe kon gaan. In veel horecabedrijven wordt er van het personeel veel verwacht en weinig teruggegeven. Ik wilde dat anders doen en dat is met Lunch & Borrel goed gelukt. Ik ben kok, bediening en ondernemer en dat vind ik ook het leukst om te doen. Daarin kan ik mijn creativiteit en liefde voor het vak kwijt. Voor mij is een dag geslaagd als iedereen heeft genoten en met een glimlach de deur uit gaat.

 

Meriam

Vanaf november 2018 de manager van Lunch & Borrel Amersfoort, Nina’s steun en toeverlaat en onze Amersfoortse met een zachte G. Ze is opgeleid en gepubliceerd moluculaire levenswetenschapper toegespitst op embryologie en bij ons bakt ze met een grote glimlach hamburgers (en natuurlijk haar, inmiddels geroemde Limburgs Soervleesch). Vanaf Limburg, na de halve wereld rondgereisd te hebben, is Meriam in Amersfoort terecht gekomen en heeft bij Lunch & Borrel haar thuis gevonden.Inger

Vanuit het oosten van het land ben ik in 1992 in Amersfoort verzeild geraakt. Door mijn eigen kinderen geïnspireerd ben ik mij vervolgens steeds meer op het oppassen op kinderen gaan richten. In 2018, kinderen en man waren inmiddels (bijna) de deur uit, vond ik dat wereldje echter te klein worden. Ik had behoefte aan meer IN de wereld staan en volwassen gesprekken en heb zodoende de stoute schoenen aangetrokken en bij Lunch & Borrel gesolliciteerd. Als achtergrond had ik een opleiding MDGO-Consumptieve Techniek op zak, als gastvrouw bij een partycentrum en in de catering bij AKZO gewerkt, dus werken in de horeca kwam niet geheel uit de lucht vallen. Aangenomen, na 24 jaar alleen rondom huis te hebben gewerkt kon ik een paar dagen later al beginnen … om aan het einde van die dag met een grote glimlach naar huis te fietsen! Het werken bij Lunch & Borrel past mij als een jas: Via vrolijke gesprekken met gasten, het
doorgronden van de koffiemachine en de kassa ben ik met hulp van fijne collega’s mijn werkzaamheden rond de bar ook naar de keuken en uiteindelijk zelfs naar het achtergrondgebeuren
gaan uitbreiden. Met als kroon van alle kansen het halen van mijn diploma ‘Sociale Hygiëne’ (nov 2020), waardoor ik ook officieel als leidinggevende kan functioneren. De mogelijkheden die ik kreeg en nog steeds krijg zorgen er voor dat Lunch & Borrel mijn 2e thuis is geworden en ik hoop dit nog jaren te kunnen zeggen!!

 

Miranda

Ik ben Miranda en werk sinds begin december bij Lunch & Borrel, zit nog in mijn inwerkperiode. Ik ben geboren en opgegroeid in Leusden. In 1995 ben ik naar Amersfoort verhuisd door Marcel, een echte keientrekker waar ik inmiddels ruim 20 jaar mee ben getrouwd. Sinds 2005 ben ik moeder van Danielle. Ik heb 21 jaar elke vrijdag en zaterdag bij een brood- en banketbakkerij in Amersfoort gewerkt. Door pensionering van mijn toenmalige werkgever raakte ik mijn leuke weekendjob kwijt. Maar na al die jaren was de thuissituatie zo dat elk weekend werken niet meer werd gewaardeerd. Op zoek dus naar iets wat bij mij past en, het belangrijkste voor mij, wat ik leuk vind naast mijn functie als manager van mijn gezin. Via het uwv zag ik een vacature bij Lunch & Borrel. Na jaren in Amersfoort te hebben gewoond, kende ik het niet, oeps…..maar heb gesolliciteerd. Na het kenningsmakingsgesprek wist ik het zeker: dit is wat ik wil!! Wat een gastvrijheid, enthousiasme, geduld en superleuk team. Ik ben nog bij hoofdstuk 1, de keuken en hoop snel zelfstandig mee te draaien met mijn collega’s. En wat mij betreft voor een lange tijd!!
Gemma

Ik werk alweer ruim 1,5 jaar met veel plezier bij Lunch & Borrel. Je kunt mij achter de bar vinden, bij de afwas en in de lunchroom waar ik de bestellingen naar onze gasten breng. Ik vind het heerlijk om samen met mijn collega’s de gasten blij te maken met goed en lekker eten. Ook een lekker drankje mag daarbij niet missen! Wat ik leuk vind aan Lunch & Borrel is de aandacht voor elkaar in het team en de gasten. Daarnaast worden de producten met veel zorg uitgezocht en klaargemaakt. Naast mijn werk bij Lunch en Borrel heb ik een eigen bedrijf. Ik ben net afgestudeerd aan de kunstacademie en verkoop mijn werk en geef les in kunst en grafiek. Al met al een hele fijne combinatie in mijn werkweek!

 

Amine

In 2018 kwam Amine binnen als stagiaire voor haar opleiding bij praktijkschool Accent, nu PRO033college. Al snel daarna kreeg ze ook een contract om naast haar stage uren met ons te kunnen werken. Inmiddels doet ze een MBO horeca opleiding en loopt ze daarvoor ook weer stage bij ons. Ze komt af en toe een beetje timide over maar ze is een absolute topper die heel erg secuur werkt en een ontzettende leuke collega. Ze is een creatieveling en maakt naast perfecte bestellingen ook hele mooie bezorg tassen. Naast Lunch & Borrel is ze gek op haar kat Pikachu, haar parkietjes Mila en Lila en K-pop.