Wat tof dat je meer wil weten over #retailrestaurant!

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat iedereen er blij van wordt en veilig blijft. Zorg dus voor voldoende afstand, draag mondkapjes in de winkel en schenk je allerliefste buren een koffie naar keuze voor de medewerking. Dit is geen protestactie, maar een manier om samen te ondernemen en voor wat gezelligheid te zorgen zonder de regels te overtreden.

Wil je aan de slag?

Mooi!

Heb jij nog geen QR systeem of bestel systeem? Meld je dan aan bij Amuse Menu. Ze staan voor je klaar zodat je nog dezelfde dag aan de slag kan. Wij werken hier al 2 jaar mee en zijn ontzettend tevreden met Remco en zijn team.

Aanmelden bij Amuse Menu (gratis!)

Ga in gesprek met je retail buren en kijk samen hoe je een veilig plekje kan maken. Wij hebben ook de afspraak dat de tafels niet altijd beschikbaar zijn. Als het te druk is, bijvoorbeeld op zaterdag, heeft de retailer de keuze om de tafel te “sluiten”.

We hebben items die sterk ruiken zoals hamburgers en bittergarnituur niet aangeboden in de winkels om geuroverlast te voorkomen. Houd de lijnen van communicatie open en vraag feedback. Als je goede tips hebt hoor ik het graag.

Blijf in je eigen “straatje”. Ga alsjeblieft niet de hele stad door. Het is juist fijn als veel horecaondernemers een paar plekjes hebben. Dan blijft het voor iedereen leuk.

Mocht je meer willen weten of er even over willen kletsen, dan mag je mij bellen. Mijn nummer is 0634072537.

Heel veel plezier en succes! Nina den Haan.